Reclame & fotovluchten

formatiesleep met twee vliegtuigenLuchtreclame / Sleepvluchten

U heeft het vast wel eens gezien: hoog in de lucht, vlak onder de wolken, een vliegtuig die op spectaculaire wijze een reclameboodschap sleept. Meestal boven een evenement waardoor duizenden mensen de tekst kunnen lezen!

Luchtreclame (ook wel banner of reclamesleep genoemd) heeft een sterke attentiewaarde en kan op een strategisch moment worden ingezet. Bijvoorbeeld tijdens een winkelopening of als ondersteuning van een actie. Luchtreclame is uniek, ca. 80 % van de voorbijgangers geeft aan luchtreclame gelezen te hebben.

Voorbeelden

Er zijn talloze voorbeelden denkbaar waarbij deze originele reclamevorm kan worden gebruikt. Van liefdesverklaring tot een opening van een nieuwe winkel, van actie tot ondersteuning van een verkiezing of evenement, alles is mogelijk.

Maar ook als u het zakelijk wilt houden: luchtreclame is een effectief medium.

formatiesleep met twee vliegtuigenIn Nederland bent u bij Aero Eeelde aan het juiste adres. Aero Eelde heeft een  jarenlang ervaring met het vlechten en in de lucht brengen van sleepteksten en kan uw opdracht nauwgezet en op het juiste tijdstip uitvoeren. Onderweg naar de bestemming wordt veelal gevlogen langs drukke verkeersstromen en kernen zodat de boodschap zo wij mogelijk verspreid wordt.

Mogelijkheden in luchtreclame

Standaard luchtreclame is beperkt tot 24 letters per sleep. Eventueel kunnen meerdere vliegtuigen ingezet worden om een langere boodschap te brengen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid een groot doek te slepen wat speciaal voor u in full color is bedrukt met uw boodschap of afbeelding.

Luchtreclame is de beste reclame voor een moment dat aandacht verdient!

Bel of mail voor meer informatie met Aero Eelde:

Mob. 06-54784757

info@aeroeelde.nl 

frb.jpg