Vlucht op maat

Uw moment, uw route, uw vlucht

U bepaald de route en de eventuele tussenstops. De gewenste vluchtduur kan oplopen tot 6 uur waarbij eventueel verschillende vliegvelden kunnen worden aangedaan. Wilt u ergens afgezet worden en een aantal dagen later weer worden opgehaald? Het is allemaal mogelijk.

U vertrekt volgens vliegplan vanaf Groningen Airport Eelde. Kort na de start vliegt u de geplande route en hoogte. U doet desgewenst verschillende vliegvelden aan als Heerenveen, Den Helder, Ameland, Texel, Teuge, Seppe, Hilversum, Budel, Midden Zeeland, Maastricht, Rotterdam of zelfs Schiphol. Ook buitenlandse bestemmingen zijn mogelijk. Zo ligt bijvoorbeeld Berlijn gewoon binnen het bereik.

U bepaald samen met de piloot de route en bestemming(en). De Piloot controleert het weer op de route en geeft aan wat mogelijk is die dag.

Terugvlucht

Afhankelijk van het weer en de toegestane vlieghoogten kan kortstondig of langdurig boven de wolken worden gevlogen of juist laag over de grond. Elke vlucht eindigt op Groningen Airport Eelde.

Bel of mail met Aero Eelde voor de mogelijkheden tot overnachten op lokatie.

Doelgroep

Deze vlucht is geschikt voor iedereen die een vlucht wil maken in een vierpersoons vliegtuig en wil vliegen over een aantrekkelijk gebied. Groningen Airport Eelde is een zogenaamd gecontroleerd vliegveld (met verkeersleiding). Met een rondvlucht bij Aeroeelde maakt u kennis met alle facetten van de officiële luchtvaart zoals procedures, radiotelefonie, Geautomatiseerde systemen etc.