Eilandvlucht Borkum

Luchtfoto van het duitse eiland JuistAero eelde biedt u de mogelijkheid een vlucht te maken naar het Duitse eiland Borkum. Borkum is het grootste en meest westelijke eiland van Duitsland in de Noordzee.

U vertrekt volgens vliegplan vanaf Groningen Airport Eelde. Kort na de start vliegt u over de stad Groningen richting het Noorden. Na enkele minuten ziet u de waddenzee al aan de horizon verschijnen, de provincie Groningen glijd ondertussen in al haar pracht onder u door. U herkent duidelijk de verschillende dorpen, Bedum, Westerwijtwerd, Oldenzijl, Uithuizermeeden en Roodeschool. Dan vliegt u de waddenzee op. Links ziet u de Eemsmond en Rottumerplaat. Vanuit het vliegtuig heeft u een adembenemend uitzicht over dit belangrijkste natuurgebied van Nederland. In de verte ziet u het eiland Borkum al duidelijk liggen.

U vliegt over de haven aan richting het vliegveld van Borkum. Het vliegveld is middenin het Nationalpark Niedersächsisches Wattenmeer gesitueerd. Het vliegveld beschikt over een lange geasfalteerde start en landingsbaan.

Na de landing op het vliegveld van Borkum, krijgen de passagiers de gelegenheid een kopje koffie te drinken op het terras van het luchthaven-restaurant.

De deelnemers genieten van het uitzicht over grasduinen en snuiven de gezonde frisse zeelucht op. Het eiland is al meer dan 150 jaar kuuroord voor patiënten met ademhalingsproblemen.

Terugvlucht

Afhankelijk van de afgesproken duur van de rondvlucht kan de terugweg langs een andere route worden gevlogen. Dan volgt de tweede landing, nu op het drukkere Groningen Airport Eelde. Na een fluweelzachte touchdown komt het toestel snel tot stilstand waarna terug getaxied wordt naar de toren.

Doelgroep

Deze vlucht is geschikt voor iedereen die een vlucht wil maken in een vierpersoons vliegtuig en wil vliegen over een aantrekkelijk gebied. Groningen Airport Eelde is een zogenaamd gecontroleerd vliegveld (met verkeersleiding). Met een rondvlucht bij Aeroeelde maakt u kennis met alle facetten van de officiële luchtvaart zoals procedures, radiotelefonie, Geautomatiseerde systemen etc.

Bel of mail voor meer informatie met  Aero Eelde:

Mob. 06-54784757